Word jij VRIJWILLIGER?

Obstacle Run Marshals Gezocht!!!!

Wil jij meehelpen om onze deelnemers en bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen?

 

Als vrijwilliger kunnen wij jouw hulp gebruiken bij bijvoorbeeld de garderobe, het uitdelen van de wedstrijd shirts en als marshal bij de hindernissen. en natuurlijk zijn er ook diverse op en afbouw werkzaamheden.

Bedenk wel, vrijwilliger zijn bij onze runs is bijna net zo leuk als zelf meelopen.

 

Je wordt als vrijwilliger natuurlijk goed verzorgd:
– Gedurende de dag zorgen wij voor drinken en een lunchpakket
– Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de vrijwilligersavond in Tilburg-omgeving
– Ook dit jaar ontvang je nog eens een gratis Startticket als vrijwilliger!
– Na het behalen van de finish krijg je ook een gaaf Finisher Shirt van de 2018 Editie

– Een geweldige ervaring en diep respect van alle Deelnemeners!

 

STARTTICKET VRIJWILLIGERS
Dit jaar ontvang je als vrijwilliger bij de Obstacle World - Highland Edition een startticket! Hoe werkt dat? Eenvoudig! Eén dag helpen als vrijwilliger staat gelijk aan één voucher. En één voucher geeft je recht op een startbewijs. Dan komt de vraag “wat nou als ik twee dagen kom helpen?” simpel dan krijg je twee vouchers. Kortom het aantal dagen helpen staat gelijk aan het aantal vouchers dat je ontvangt.

Tot slot de geldigheid van de vouchers, de vouchers hebben een geldigheid t/m 2019. Dat wil zeggen dat je de voucher kan gebruiken voor een startbewijs van de editie nu in 2018 of bewaart voor de volgende edities in 2019. Het ticket is geldig voor alle afstanden. Jij bepaalt aan welke run je wilt meedoen! Te gek toch?

 

 

 

Geef je dan nu op via: vrijwilliger@obstacleworld.nl

 

GELD VERDIENEN VOOR JE CLUB
Is jullie voetbalteam toe aan een nieuwe trainingsoutfit? Zijn jullie als muziekvereniging toe aan vervanging van instrumenten? Gaat jullie scoutinggroep nog op kamp? Dan kunnen wij jou helpen!

Wij zoeken namelijk verenigingen die willen helpen tijdens de Obstacle World - Highland Edition zowel tijdens de run als tijdens de op- en afbouw. Jullie helpen ons en wij spekken jullie clubkas. Goede deal? 

 

 

Neem dan contact op via: vrijwilliger@obstacleworld.nl

 

Onze partners

Onze sponsoren