Contact

Deelnemers

Heb je een vraag over jouw deelname?

Eventuele aanpassingen aan jouw inschrijving kan je zelf regelen via de registratiemodule: Klik hier voor de Registratiemodule

Voor andere vragen kan je het contactformulier invullen.

 

Vrijwilligers

Wil jij meehelpen om onze deelnemers en bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen? Of heb jij vragen over het meehelpen als Vrijwilliger, dan kan je een e-mail sturen naar vrijwilliger@obstacleworld.nl of het contactformulier invullen.

Wij reageren zo snel mogelijk.

 

Partnerships

Niets is zo aantrekkelijk om als bedrijf je naam te koppelen aan leuke evenementen met een sportief karakter. Zeker ook omdat er een goed doel als als Spieren voor Spieren aan gekoppeld is.

Graag kijken wij samen met jullie hoe wij een succesvolle samenwerking mogelijk kunnen maken. Vul het formulier in en wij nemen snel contact op.

 

Pers

Graag vertellen wij meer over ons evenement en alles wat er te beleven zal zijn op het Parcours en in de Game Arena. Wij dagen jullie uit om het evenement en de run zelf te komen beleven en te vertalen in een mooi artikel. Neem gerust contact op met sander@obstacleworld.nl of vul het contactformulier in.

Routebeschrijving

De Highland Edition OCR is goed berijkbaar met de auto en openbaar vervoer.

Details hierover volgen nog op een later tijdstip.

Houd de website en onze facebookpagina in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief!

 

Social Media

Word fan van Obstacle World op Facebook en Instagram en mis niets!

 

Contactformulier

Vul dit formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Onze partners

Onze sponsoren